ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Συντήρηση πισίνας από καταρτισμένο προσωπικό. Πισίνα καθαρή χειμώνα-καλοκαίρι, χωρίς τεχνικά προβλήματα

Image title

Καθαρισμός Πισίνας
Επισκέψεις των τεχνικών και των συντηρητών μας
γιά έλεγχο της ποιότητας, της χημικής ισορροπίας και της απολύμανσης του νερού. Για καθαρισμό, βούρτσισμα του πυθμένα και των τοιχίων της πισίνας και για προσθήκη των απαραίτητων χημικών προϊόντων για το σωστό ΡΗ του νερού κλπ. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες οι επισκέψεις πρέπει να γίνονται 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με το μέγεθος της πισίνας και την χρήση της.

Μια Σκούπα – Robot στην υπηρεσία σας καθημερινά!

Θέλετε να διατηρείτε μόνοι σας κάθε μέρα καθαρή την πισίνα σας με το πάτημα ενός κουμπιού; Μια σκούπα–robot καθαρίζει τον πυθμένα και τα τοιχία και κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά για εσάς! Το είδος του ρομπότ που θα επιλέξετε εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος (μήκος x πλάτος) της πισίνας. Ζητήστε να σας συστήσουμε το κατάλληλο.
Service Robot:
Ηλεκτρονικός έλεγχος, επισκευή με γνήσια ανταλλακτκά και παράδοση εντός 3 ημερών, για όλα τα μοντέλα 3ετίας


Image title

Απολύμανση
Απολύμανση του νερού με Αλάτι ή Οξυγόνο και Ιονισμό & αυτόματη ρύθμιση pH

Kουραστήκατε να μετράτε το νερό με σταγόνες και μπουκαλάκια; Τα αυτόματα συστήματα απολυμαίνουν το νερό της πισίνας με Αλάτι ή Άλατα Μαγνησίου ή Oξυγόνο 100% χωρίς χλώριο και ταυτόχρονα μετρούν και ρυθμίζουν αυτόματα το pH.
Με αλάτι: Η χλωρίωση και απολύμανση του νερού με αλάτι, χάρη στα αυτόματα συστήματα της Zodiac, είναι μια διαδικασία που μοιάζει με αυτή του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Το νερό δεν τσούζει τα μάτια, δεν ερεθίζει το δέρμα, δε μυρίζει χλώριο!
100% χωρίς χλώριο, με την αγνότητα του Οξυγόνου: Το σύστημα Aquascenic παράγει μόνο του οξυγόνο από το νερό της πισίνας, σε αντίθεση με άλλα συστήματα που για να λειτουργήσουν χρειάζονται προσθήκη οξυγόνου που κοστίζει ακριβά.


Image titleΣυντήρησης
Το Τμήμα μας Συντηρήσεων και After Sales Service, με καταρτισμένο και πιστοποιημένο προσωπικό στην τεχνολογία της πισίνας, είναι δίπλα σας ώστε εσείς να κρατάτε μόνο την απόλαυση της πισίνας σας.
Εμείς αναλαμβάνουμε το τακτικό σέρβις, την επισκευή της πισίνας σας και των μηχανημάτων της, ανεξάρτητα εαν έχουμε κατασκευάσει ή όχι την πισίνα σας.
Ο γενικός έλεγχος όλου του μηχανοστασίου και των επιμέρους μηχανημάτων για διαπίστωση τυχόν βλαβών είναι απαραίτητος για την μακροζωία της πισίνας σας.
Image title

Θέρμανση
Θέρμανση νερού, απλά και οικονομικά, με αντλία Θερμότητας γιατί… some like it hot!

Η Zodiac έχει φέρει την επανάσταση στη θέρμανση της πισίνας: και ζεστό νερό και οικονομία! Με τις αντλίες θερμότητας Inverter, με δείκτη COP έως και 7,6 δηλαδή με απόδοση μεγαλύτερη από 7πλάσια της κατανάλωσής της, η θερμαινόμενη πισίνα δεν κοστίζει μια περιουσία! Γιατί το 80% της ενέργειας που καταναλώνει προέρχεται από τον αέρα!  Η θέρμανση τοποθετείται εύκολα σε νέες ή υπάρχουσες πισίνες. Είναι εντελώς ανεξάρτητη από τα άλλα είδη θέρμανσης του κτιρίου. Εχει αθόρυβη λειτουργία. Λειτουργεί με εναλλάκτες τιτανίου που έχουν αντοχή ακόμα και σε θαλασσινό νερό.Image title

Απομακρυσμένος έλεγχος
Πως σας φαίνεται ότι τώρα υπάρχει τρόπος ελέγχου της πισίνας από μακριά; Δηλαδή ακόμα κι όταν είστε στο γραφείο ή σε ταξίδι, με wifi και μέσω app στο κινητό, στο tablet  ή στον υπολογιστή,  εχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στη λειτουργία της πισίνας σας.
Blue connect plus
: για τη θερμοκρασία του νερού, το pH, το χλώριο, την αγωγιμότητα του νερού
eXo solutions iQ
της Zodiac: «όλα σε ένα» για το pH, την απολύμανση με Αλάτι ή με Άλατα Μαγνησίου, τα φώτα, την αντλία
Wifi
σύνδεση της αντλίας Inverter Zodiac Flo Pro AUT και του Aquascenic με οξυγόνο.Νέα υπηρεσία της Crystal Pools  “Απομακρυσμένος έλεγχος wifi”

Aναλαμβάνουμε εμείς τον έλεγχο από μακριά, για να είσαστε ξένοιαστοι. Θα σας ενημερώνουμε όταν χρειάζεται και θα επεμβαίνουμε με την έγκρισή σας για επίλυση του θέματος.ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ Κ.

Η πισίνα μας είναι με μεταλλικό σκελετό και έχει επένδυση liner που είναι σταμπωτό σαν ψηφίδα. Κανείς δεν καταλαβαίνει πως δεν είναι ψηφίδα, ούτε εμείς οι ίδιοι. Μας την έφτιαξαν γρήγορα και οικονομικά, γιατί ενταχτήκαμε στο νόμο «χωρίς άδεια πολεοδομίας». Φέτος την χαρήκαμε πολύ με τα παιδιά μας και τους φίλους μας.

Ζητήστε προσφορά!
Καλέστε μας στο 2108995500
ή επικοινωνήστε εδώ!

ΠΙΣΙΝΕΣΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ