ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Την αγάπη για τις πισίνες την απέκτησα από τον πατέρα μου. Πολιτικός μηχανικός και ο ίδιος, ίδρυσε το 1988 μία από τις πρώτες εταιρίες με επαγγελματική αντιμετώπιση στην κατασκευή και την τεχνολογία πισίνας.

Από τότε όλοι εμείς στην Crystal Pools παρακολουθούμε από πολύ κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της πισίνας και τις εφαρμόζουμε αμέσως με υπευθυνότητα και φροντίδα.

Η εμπειρία μου συμπληρώνεται και από ειδική επιστημονική κατάρτιση, γιατί κατέχω διδακτορική έρευνα με θέμα το gunite (γκανάιτ) με παγκόσμια αναγνώριση.

Αξίζει να αναφέρω ότι η εταιρία μας είναι η πρώτη στην Ελλάδα που έφερε και εφάρμοσε το plaster για τη στεγανοποίηση και επένδυση της πισίνας. Η τεχνολογία αυτή, για την οποία θα διαβάσετε λεπτομέρειες εδώ είναι αμερικανικής τεχνολογίας και έφερε μια νέα εποχή στην αξιοπιστία και την αισθητική της πισίνας.

Στην Crystal Pools κατασκευάζουμε όλους τους τύπους κολυμβητικών δεξαμενών, με gunite ή μπετόν,ή με ειδικά panels. Με υπερχείλιση ή καταρράκτη ή με skimmer. Τις επενδύουμε με plaster, βότσαλο quartz ή liner/μεμβράνη ή ψηφίδα. Επιπλέον τις εξοπλίζουμε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με υδρομασάζ ή spa. Και για όσους προτιμούν κάτι υγιεινότερο από το χλώριο, υπάρχουν λύσεις 100% χωρίς χλώριο όπως απολύμανση με Οξυγόνο ή με Αλατα Μαγνησίου.

Για να χτίσουμε γερά την πισίνα σας αλλά και τη συνεργασία μας μαζί σας, χρησιμοποιούμε μόνο άριστης ποιότητας υλικά που πληρούν τους πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς. Προσφέρουμε έναν ιδανικό συνδυασμό ποιότητας-τιμής με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και εφαρμόζουμε εξελιγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Ελπίζουμε, επισκεπτόμενοι το site μας, να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη άποψη για την Crystal Pools. Τελικός σκοπός μας είναι να σας κατασκευάσουμε την πισίνα που ονειρεύεστε και να την απολαμβάνετε κάθε στιγμή, χωρίς προβλήματα. Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα στο πλάι σας, οποτεδήποτε μας χρειαστείτε και να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό και έχουμε οργανώσει ένα άρτιο, ταχύτατο after sales service που βρίσκεται στην υπηρεσία σας κάθε στιγμή. Τελικά αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η αφοσίωσή μας στα όνειρά σας.

Δρ Παντελής Ζησόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός, BEng ACGI DIC PhD

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΟΛΕΤ Β.

Εάν κολυμπήσεις σε μια πισίνα Magnapool δεν θέλεις μετά να κολυμπήσεις  κοινή.  Τα άλατα μαγνησίου κάνουν το δέρμα μας και τα μαλλιά μας τόσο απαλά που δεν χρειάζεσαι ντους μετά το κολύμπι. Σου χαρίζει μια αίσθηση ευεξίας και διώχνει το στρές. Ο,τι πρέπει μετά από μια έντονη ημέρα δουλειάς.

Ζητήστε προσφορά!
Καλέστε μας στο 2108995500
ή επικοινωνήστε εδώ!

ΠΙΣΙΝΕΣΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ