ΠΙΣΙΝΕΣ GUNITE

Γιατί να κατασκευάσουμε την πισίνα σας με Gunite;

✓  Μία πισίνα με Gunite δεν έχει ενώσεις.

✓  Σκελετός 100% στεγανός.

✓  Είναι μία πισίνα με άριστη αντισεισμική συμπεριφορά.

✓  Μία πισίνα με Gunite έχει αντοχή εκεί που πραγματικά χρειάζεται.

✓  Οικονομία χώρου και κόστους εκσκαφής.

✓  Με μία πισίνα με Gunite έχετε απόλυτη ελευθερία σχημάτων.

✓  Προκαθορισμένο κόστος.

✓  Τελική επικάλυψη με plaster ή ψηφίδες ή βότσαλο.

✓  Με μία πισίνα με Gunite βάζετε ένα τέρμα στις βαφές.

✓  Εγγύηση για το σύνολο του έργου.

Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής πισίνας με gunite

☞ 100% αντισεισμική κατασκευή.
☞ 100% στεγανότητα.
☞ 100% ελευθερία σχημάτων.
☞ 100% εξάλειψη του κινδύνου διαρροών.
☞ Μία πισίνα με Gunite δε χρειάζεται ποτέ βαφή.
☞ Χάρη στις εσωτερικές καμπύλες μεταξύ τοιχίων και δαπέδου.
☞ 100% ευκολία στον καθαρισμό.
☞ Η αυτόματη σκούπα έχει τη δυνατότητα να προχωρά στο δάπεδο και τοιχία χωρίς καμία δυσκολία.
☞ Καλύτερη ποιότητα νερού χάρη στην ευκολία ανακυκλοφορία του
 Αρκούν 15 ημέρες για πισίνες 50μ2 ή 25 ημέρες για πισίνες 100μ2.


Η τελειότητα Gunite
Η επιστημονική βιβλιογραφία και τα τεχνικά συγγράμματα του Πολυτεχνείου αξιολογούν τη μέθοδο του εκτοξευόμενου σκυροδέματος (gunite/γκανάιτ) ως τον κορυφαίο τρόπο κατασκευής του σκελετού της πισίνας.


Τι είναι το Gunite;

Το gunite, ή αλλιώς το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, είναι ένα μείγμα τσιμέντου, και αδρανών υλικών με πρόσμικτα που εκτοξεύεται με μεγάλη πίεση από ειδικά μηχανήματα. Η εκτόξευση γίνεται απευθείας επάνω στο καλούπι ή και στο σκάμμα, αφού προηγουμένως έχουν τοποθετηθεί ο σιδηρούς οπλισμός, οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Το αποτέλεσμα είναι ένας υπερ-ενισχυμένος, οπλισμένος σκελετός με άριστη αντισεισμική συμπεριφορά και στεγανότητα. Χάρη σε αυτή την υψηλή αντοχή και τη στεγανότητά του, το gunite χρησιμοποιείται σε έργα υψηλών απαιτήσεων, όπως φράγματα, τοιχία αντιστήριξης, στεγανοποιήσεις υπογείων και αποκαταστάσεις κτιρίων που έχουν πληγεί από σεισμούς, καθώς και σε σήραγγες όπως του «Αττικό Μετρό», του «Μετρό του Λονδίνου» κ.α.


Η εμπειρία της Crystal Pools

Στη διάρκεια των 22 χρόνων της εμπειρίας μας, έχουμε αποκτήσει μοναδική επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση:

✓  Μια διδακτορική έρευνα με θέμα το gunite, με ευρωπαϊκή αναγνώριση
✓  Συμμετοχή σε ένα διεθνές 4ετές πρόγραμμα με σκοπό τη μελέτη και βελτίωση των ιδιοτήτων του gunite, μετά από πρόσκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η επιτυχία του προγράμματος αυτού, μετά από πολυάριθμες δοκιμές και πειράματα, καθώς και η κατασκευή εκατοντάδων πισίνων από gunite καθιστά την Crystal Pools, εταιρεία με μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία στις πισίνες gunite, όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά. Στο ιστορικό των κατασκευών μας περιλαμβάνονται πισίνες από 15μ2 σε ιδιωτικά έργα έως και 1.100 μ2 σε τουριστικό συγκρότημα στην Ελλάδα.


We love pools.
 
Οι πισίνες Gunite επενδύονται εσωτερικά με ειδική ρητινούχο τσιμεντοκονία, αμερικανικής τεχνολογίας γνωστή ως plaster, λευκού, γαλάζιου ή άλλου χρώματος, που στεγανοποιεί περαιτέρω και δεν χρειάζεται βαφή ή άλλη ετήσια συντήρηση και πάνω στην οποία τοποθετούμε ή μια επιπλέον τελική επίστρωση plaster ή αμερικάνικη, φυσική βοτσαλωτή επίστρωση ή ψηφίδες ανάλογα με το γούστο σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα πλέον προηγμένα κράτη στο χώρο των κολυμβητικών δεξαμενών, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία, κατασκευάζουν τις πισίνες κατά κύριο λόγο από gunite.

H μέθοδος κατασκευής με gunite εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους πισίνας, είτε πρόκειται για skimmers, υπερχείλιση ή
καταρράκτη.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ Β.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή μας να επενδύσουμε την πισίνα μας με βότσαλο. Αποδείχτηκε ότι ταιριάζει απόλυτα με τη φυσικότητα που θέλαμε να προσδώσουμε στο χώρο μας. Το νερό λαμπιρίζει, το χρώμα του είναι γαλανό. Δεν είναι απορροφητικό υλικό, δεν πιάνει άλγη, δεν μας ταλαιπωρεί στην καθαριότητα. Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: δε φαίνεται καθόλου αν πιάσει λίγη σκόνη στον πυθμένα τις μέρες που φυσάει πολύ.  

Ζητήστε προσφορά!
Καλέστε μας στο 2108995500
ή επικοινωνήστε εδώ!

ΠΙΣΙΝΕΣΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ