MAGNAPOOL

Αποκλειστικά στην Crystal Pools…

Τοποθετείται εύκολα και σε νέες και σε υπάρχουσες πισίνες.

Το σύστημα MagnaPool, χρησιμοποιώντας μαγνήσιο, μετατρέπει το νερό της πισίνας σε μεταλλικό. Ετσι έχετε νερό με ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες που συμβάλλει στην ευζωία και τη γενική υγεία του σώματος. Και βέβαια η εμπειρία του να κολυμπά κανείς σε μεταλλικό νερό είναι ασύγκριτη!

Image title

Μαγνήσιο, ένα εξαιρετικά χρήσιμο στοιχείο της φύσης…

Το μαγνήσιο βρίσκεται στο θαλασσινό νερό, στον ανθρώπινο οργανισμό και σε όλους τους ζώντες οργανισμούς. Είναι το κύριο συστατικό της χλωροφύλλης. Το μαγνήσιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.  Επιπλέον είναι γνωστό εδώ και χρόνια για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες σε Λουτρά εμπλουτισμένα με μαγνήσιο. Επίσης είναι γνωστό ότι το μαγνήσιο είναι κατάλληλο για την ανακούφιση από τους σωματικούς πόνους, την περιποίηση του δέρματος και τη θετική συμβολή του σε προβλήματα των μυών.


Απολύμανση του νερού με σύστημα που βασίζεται στο μαγνήσιο…

Το σύστημα MagnaPool είναι το μοναδικό σύστημα που χρησιμοποιεί μαγνήσιο για την απολύμανση του νερού. Ετσι το νερό της πισίνας γίνεται μεταλλικό προσφέροντας στον οργανισμό σας, όλα τα θετικά αποτελέσματα του μαγνησίου.  Ταυτόχρονα, το σύστημα MagnaPool χρησιμοποιεί γυάλινη άμμο για τη φίλτρανση του νερού, κάνοντάς το έτσι ακόμα πιο καθαρό και διαυγές.
Με το σύστημα MagnaPool

Image title


  • Μεταλλικά άλατα μαγνησίου διοχετεύονται στο νερό
  • Το νερό φιλτράρεται μέσω γυάλινης άμμου
  • Το σύστημα Hydroxinator αναλαμβάνει να επεξεργαστεί αυτόματα το νερό μετατρέποντας τα άλατα του μαγνησίου σε υδροξείδιο του μαγνησίου, γνωστό ως γάλα της μαγνησίας που έχει τόσο απαλή σύνθεση ώστε πολλοί το εφαρμόζουν απευθείας στο δέρμα τους σε προβλήματα δερματικών παθήσεων ή επούλωση τραυμάτων.


Ετσι το νερό της πισίνας γίνεται μεταλλικό  και εσείς απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του μαγνησίου και του μεταλλικού νερού ενώ ταυτόχρονα δε χρειάζεται να παρακολουθείτε την ισορροπία του νερού αφού ρυθμίζει αυτόματα και το ΡΗ και την παραγωγή υδροξειδίου του μαγνησίου.


Πιο αναλυτικά, το σύστημα φίλτρανσης της MagnaPool αφαιρεί με φυσικό τρόπο τη μικροσκοπική οργανική ύλη που αποτελείται από ακαθαρσίες και φωσφορικά στοιχεία προτού τα βακτήρια και τα άλγη προλάβουν να τραφούν από την ύλη αυτή. Χωρίς πλέον να υπάρχει τίποτα να τραφούν, τα βακτήρια προτιμούν απλά να μην κατοικούν στην πισίνα σας . Ταυτόχρονα, το σύστημα MagnaPool μετατρέπει τα άλατα του μαγνησίου σε υδροξείδιο του μαγνησίου ή αλλιώς γάλα μαγνησίου. Στο σύστημα MagnaPool , αυτή εκπληκτική ένωση μαγνησίου δρα και ως φυσικό πηκτικό και κροκιδωτικό με αποτέλεσμα να φιλτράρει και τις πιο μικρές ακαθαρσίες.

Ο μηχανισμός Hydroxinator της MagnaPool παράγει με φυσικό τρόπο υδροξείδιο του μαγνησίου, μέσω μιας διαδικασίας παρόμοιας με αυτή που γίνεται εντός των ανθρώπινων οργάνων για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και των ασθενειών. Ταυτόχρονα με την παραγωγή  υδροξειδίου μαγνησίου, το σύστημα MagnaPool παράγει και μη-συνθετικό χλώριο που είναι επίσης απαραίτητο για την αποτελεσματική απολύμανση του νερού.  Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι μειώνει κατά τουλάχιστον 40% την ανάπτυξη των χλωραμινών, σε σύγκριση με τα συστήματα χλωρίωσης άλατος ή απλής χλωρίωσης, δηλαδή συστατικών που ευθύνονται για τη δυσάρεστη οσμή χλωρίου και τον ερεθισμό των ματιών. Αυτές οι φυσικές διαδικασίες της MagnaPool είναι απόλυτα αποτελεσματικές και αφήνουν την πισίνα σας καθαρή και διαυγή, με μεταλλικό νερό που είναι απαλό στα μάτια και ωφέλιμο για το δέρμα και το σώμα.

Ετσι απολαμβάνετε στην πισίνα σας όλα τα πλεονεκτήματα του μαγνησίου και του μεταλλικού νερού ενώ ταυτόχρονα 

  • δε χρειάζεται να παρακολουθείτε την ισορροπία του νερού αφού το σύστημα MagnaPool ρυθμίζει αυτόματα και το ΡΗ και την παραγωγή υδροξειδίου του μαγνησίου.
  • Δεν απαιτούνται πρόσθετα χημικά όπως κροκιδωτικό ή αλγοκτόνο αφού για την καθαρότητα και τη διαύγεια του νερού φροντίζει το σύστημα MagnaPool.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος MagnaPool είναι τα εξής:

  • Υγεία και ευζωία λόγω της θεραπευτικής του δράσης: με την απορρόφηση του μαγνησίου μέσω του δέρματος το σώμα αποτοξινώνεται φυσικά με αποτέλεσμα η MagnaPool να προσφέρει ανακούφιση από το στρες, τους σωματικούς πόνους ή τις ενοχλήσεις στις αρθρώσεις. Επίσης βοηθά και στην ανακούφιση των δερματικών παθήσεων.
  • Χρήση μόνο φυσικών συστατικών για την απολύμανση του νερού: μίγμα μαγνησίου και ποτασίου, που προέρχονται από τη θάλασσα
  • Φιλικό στο περιβάλλον, αφού το αραιωμένο νερό από την πλύση του φίλτρου ( backwash ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα του κήπου
  • Δεν υπάρχουν κατάλοιπα χλωρίου που βλάπτουν το δέρμα ή αποχρωματίζουν τα μαλλιάΓια περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ Κ.

Η πισίνα μας είναι με μεταλλικό σκελετό και έχει επένδυση liner που είναι σταμπωτό σαν ψηφίδα. Κανείς δεν καταλαβαίνει πως δεν είναι ψηφίδα, ούτε εμείς οι ίδιοι. Μας την έφτιαξαν γρήγορα και οικονομικά, γιατί ενταχτήκαμε στο νόμο «χωρίς άδεια πολεοδομίας». Φέτος την χαρήκαμε πολύ με τα παιδιά μας και τους φίλους μας.

Ζητήστε προσφορά!
Καλέστε μας στο 2108995500
ή επικοινωνήστε εδώ!

ΠΙΣΙΝΕΣΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF ΑΡΧΕΙΟ